Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Démonok között folytatásának előzetese magyarul is elképesztően félelmetes

A Démonok között folytatásának előzetese magyarul is elképesztően félelmetes

Zene, Film & Kultúra

A Démonok között folytatásának előzetese magyarul is elképesztően félelmetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 17:34

Hamarosan megérkezik a Démonok között: Az ördög kényszerített című horrorfilm, ami a magyar nyelvű előzetes alapján igazán hátborzongató lesz.

2013-ban került bemutatásra a zseniális Démonok között című alkotás, amit a modern horror mestere, James Wan rendezett. A filmben megismerhettük a Vera Farmiga és Patrick Wilson által alakított Warren házaspárt, akik létező személyek voltak, és paranormális ügyekkel foglalkoztak. Az ő valós eseteiket dolgozza fel a Démonok között-széria, aminek heteken belül jön a harmadik, minden eddiginél rémisztőbbnek ígérkező része.

A Démonok között: Az ördög kényszerített című alkotás azt a sokkoló, ténylegesen megtörtént eseményt dolgozza fel, mikor Amerika történelmében először fordult elő, hogy egy gyilkosság vádlottja azzal védekezett, hogy nem ő követte el a bűncselekményt, mivel démoni megszállás alatt állt.

A várva várt folytatást most kivételesen Michael Chaves (A gyászoló asszony átka) rendezi, de James Wan volt a producer, illetve az ötletgazda is, így jó eséllyel megmarad a minőség, a rajongók pedig nem fognak csalódni.

Természetesen Patrick Wilson és Vera Farmiga is visszatérnek, és nagyon úgy tűnik, hogy az eddigi legkeményebb harcát kell majd megvívnia a Warren házaspárnak, ugyanis az előzetes alapján rengeteg ijesztő jelenetet láthatunk majd a filmben, ami könnyen lehet, hogy az év legjobb horrorja lesz.

A Démonok között: Az ördög kényszerített június 3-án kerül a magyar mozikba, itt lehet megtekinteni a szinkronizált előzetesét – persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Vera Farmiga és Patrick Wilson / Profimedia