promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramónával készül a Mintaapák 3. évada
Borítókép:  LikeBalaton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori sztárját a TV2 sorozatában láthatjuk legközelebb.

Egy rövid időre visszatért a TV2-re a Mintaapák. A sorozat 2. évadának utolsó 16 epizódját a napokban láthatjuk a képernyőn, aztán megint szünetre vonul, de csak addig, amíg el nem készülnek a 3. szezon első részei.

A stáb nemrég már el is kezdte a forgatási munkálatokat, és már most tudni lehet, hogy a következő évad még több izgalmas történetszálat és még több karaktert vonultat fel. Lékai-Kiss Ramóna is új szereplőként csatlakozik a projekthez, és egy elvált, a gyerekét egyedül nevelő nőt fog alakítani.

„Egy elvált, kislányát egyedül nevelő édesanyát alakítok majd, aki népszerű, elismert műsorvezető, reggeli beszélgetős műsora van a tévében. A volt férje gazdag és befolyásos, és a válás során Anna nagy vagyonhoz jutott. Azonban nem az exférje hírneve tette ismertté, saját egzisztenciája van. A férfiak rajonganak érte, a nők viszont ösztönösen utálják és féltékenyek rá”

- nyilatkozott a színésznő az Origo-nak.

Ugyan az évadot már forgatják, Ramóna még nem csatlakozott a stábhoz, mert jelenleg is a Ninja Warrior Hungary adásait veszik fel, aminek ő lesz az egyik műsorvezetője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás