promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új sorozatot indított az Agymenők furcsa párja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Naná, hogy megint egy lökött sitcomról van szó, egy szingli nő útkereséséről.

Az Agymenők (The Big Bang Theory) sorozatot 12 éven keresztül forgatták 2007 és 2019 között, és ahogy az lenni szokott, a szereplők között szoros barátság alakult ki. Nemrég a kissé kocka Amy bőrébe bújt Mayim Bialik árulta el, milyen jó volt a Sheldont alakító Jim Parsons oldalán játszani a mindenki számára felkavaró fináléban.

Fotó: Profimedia

Minden idők egyik legsikeresebb sitcom sorozata 279 epizódon keresztül szórakoztatta a nézőket. Összesen 52 Emmy-jelölést kapott, ezekből 10-et díjakra is váltott. Mayim Bialik az egyik főszereplő Sheldon Cooper barátnőjét, majd feleségét alakította, és a furcsa pár – egyfajta csattanóként – a közösen megszerzett fizikai Nobel-díjjal búcsúzott a sorozattól.

„Nem voltunk igazán szentimentális pár, de nagyon érzelmes volt az utolsó jelenetünket forgatni”

– ismerte el a színésznő, aki mellesleg íróként és neurológusként is elismert.

Bialik azt is bevallotta, hogy a Parsonshoz fűződő jó kapcsolata sokkal könnyebbé tette a filmezést. Viszont 40 fölött már nem véletlenül érezték úgy, hogy ideje lezárni az elképesztően sikeres sorozatot.

„Hálás voltam, hogy Jim mellett dolgozhattam, de arra is egyre kíváncsibb lettem, hogy mit tartogat még számomra az élet. Azt hiszem, az összes szereplőben kialakult az az érzés, hogy ideje valami teljesen másba kezdeni”

– foglalta össze Bialik. Aki azt is megfogadta, hogy a jövőben is lelkiismeretesen tartani fogja a kapcsolatot szereplőtársaival. 2021 legelején el is indította a Call Me Kat című sitcomot, amelynek ő a főszereplője, illetve Parsonsszal együtt a producere. A címszereplő Kat egy 39 éves szingli főiskolai tanár, aki egy különleges macskakávézó létrehozásába öli a pénzét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás