promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteg ismerős arc lesz a Trónok harca előzménysorozatában – képek
Borítókép:  House of the Dragon / HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövőre érkezik az HBO-ra a House of the Dragon, vagy A Sárkány háza című sorozat, ami a Trónok harca előtt játszódik 300 évvel, és most végre láthatjuk a szereplőket is.

Az HBO kultikus sikersorozata, a Trónok harca hatalmas űrt hagyott maga után, mikor 2019-ben befejeződött, bár akadtak bőven a rajongók közül, akik óriásit csalódtak az utolsó évadban.

George R. R. Martin fantasztikus világa hosszú éveken át rabul ejtette a nézőket, éppen ezért örültek olyan sokan, mikor kiderült, hogy jön egy előzményszéria House of the Dragon, vagyis A Sárkány háza címmel, ami 300 évvel korábban játszódik.

A Targaryenekről szóló várva várt alkotás elvileg 2022-ben lesz látható az HBO-n, és már elkezdték a forgatást, így a csatorna most felfedett pár lényeges karaktert és azt is, hogy kik fogják alakítani őket:

  • A Truth Seekers című sorozatból ismert Emma D'Arcy alakítja Rhaenyra Targaryent, aki a király elsőszülött gyermeke, tiszta valyriai vér csörgedezik az ereiben és igazi sárkánylovas, de hiába van meg szinte mindene, mégis az útjában áll, hogy nem férfinak született.
  • A Ki vagy, Doki? és A Korona sztárja, Matt Smith lesz Viserys király trónvárományos öccse, Daemon Targaryen, aki egy páratlan harcos és sárkánylovas, benne csörgedezik a sárkány igazi vére, de még nem tudni, hogy mivé válik.
  • A Perzsia hercege: Az idő homokja című látványfilmben is szereplő Steve Toussaint testesíti meg Lord Corlys Velaryont, a Targaryen-házzal egyidős, valyriai vérvonallal rendelkező Velaryon-ház lordját. A „Tengeri kígyó”-ként elhíresült kalandoré Westeros legnagyobb hajóflottája, és gazdagabb, mint a Lannisterek.
  • A csodálatos Pókember, a Harry Potter-széria és a Sztárom a párom világsztárja, Rhys Ifans Otto Hightower bőrébe bújik, aki a Király segítője. Hűségesen és igazságosan szolgálja a királyt és a birodalmát. Úgy gondolja, hogy Daemon Targaryen hatalmas veszélyt jelent.
  • Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni illetve a Ready Player One színésznője, Olivia Cooke alakítja Alicent Hightowert, Otto Hightower lányát, aki a Hét Királyság legbájosabb nője. A Vörös Erődben nőtt fel a király és a legbelsőbb körének közelében. Van benne előkelő kecsesség és érzék a politikához.

Íme a róluk készült képek:


Kép: Olivia Cooke és Rhys Ifans / HBO


Kép: Steve Toussaint / HBO


Kép: Emma D'Arcy és Matt Smith / HBO

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás