Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az „igazi” Poirot nem volt kíváncsi Kenneth Branagh alakítására

Az „igazi” Poirot nem volt kíváncsi Kenneth Branagh alakítására

Zene, Film & Kultúra

Az „igazi” Poirot nem volt kíváncsi Kenneth Branagh alakítására

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:09

Készül a Halál a Níluson, de David Suchet még az első új Agatha Christie-feldolgozást sem látta.

Minden idők talán legjobb Poirot-ja, David Suchet még mindig nem nézte meg a Kenneth Branagh főszereplésével készült legújabb feldolgozást. Ez elvileg nem számítana hízelgő véleménynek, de az angol színész előállt egy érthető indokkal.

A Gyilkosság az Orient expresszen legfrissebb verziója 2017-ben jelent meg, és 353 millió dolláros jegybevételével kasszasikernek számított. Agatha Christie izgalmas detektívtörténetét viszont éppen a legilletékesebb, a Poirot figuráját 1989 és 2013 között eljátszó David Suchet nem látta még.

„Csupán azért hagytam ki, mert mindenki arra lenne kíváncsi, mit gondolok róla. Rosszat pedig nem szeretnék mondani senkiről”

– közölte csavaros logikával a 75 éves színész.

Suchet egyébként jó hírt is közölt rajongóival, hiszen nem zárta ki, hogy egyszer újra visszatérjen egy Poirot-mozifilmben. Abban viszont kételkedik, hogy ez a terv a közeli jövőben zöld utat kapna.

„A sorozat állandó ismétlései miatt a rajongói levelek, üzenetek, tweetek egyre csak özönlenek. Az emberek mindenfelé nézik, Dél-Amerikától Ausztráliáig. Nagyon elégedett voltam, amikor mostanában ránéztem a tévéműsorra, és láttam, hogy az egész hétvégén engem adnak”

– örömködött Suchet.

Borítókép: Profimedia