promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos üzenet van a Stranger Things 4. évadának új előzetesében, de senki sem tudja megfejteni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új előzetest kaptunk a Stranger Things várva várt 4. évadához, és úgy tűnik, hogy a Netflix sikersorozatának készítői játszanak velünk, hiszen titkos üzenetet hagytak a videóban.

2016-ban debütált Netflixen a Stranger Things című misztikus, izgalmas sorozat, ami már három évadot tudhat maga mögött. A Millie Bobby Brown, Winona Ryder és David Harbour főszereplésével készült alkotás óriási sikert ért el, jelenleg pedig nézők milliói várják a negyedik szezont, ami a járvány miatt sajnos rengeteget késik – de most jött egy új előzetes, hogy addig is elfoglalják magukat valamivel a rajongók.

A Stranger Things 4. évadának rövid, hangulatos kedvcsinálójában betekintést nyerhetünk abba az intézménybe, ahol a Matthew Modine által alakított Papa kísérleteket folytatott a gyerekeken. Közben pedig lépten-nyomon számokba ütközünk, amik természetesen egyből beindították a közönség fantáziáját, hiszen mindenki arra kíváncsi, hogy mikor érkezik az új szezon, ezért máris rengeteg teória született a számok alapján.

A Netflix még annyi nyomot hagyott nekünk a leírásban, hogy „002/004”, ami sokak szerint azoknak a kölyköknek a kódját jelenti, akiken szintén kísérleteztek, és szuperképességekre tettek szert. De akad olyan is, aki szerint ez arra utal, hogy csak jövőre, február 4-én láthatjuk a negyedik évadot.

Ezen kívül az előzetesben látható óra mutatói a tizenkettes, illetve hármas számokon vannak, ami egyesek szerint december 3-i premierdátumot jelent. Az egyik játékban pedig a 4-es, illetve a 7-es szám jön ki, ami arra célozhat, hogy a 4. évad idén júliusban lát majd napvilágot – szóval bőven van itt titkos üzenet, csak az a kérdés, hogy mit jelentenek a jelek.

Itt lehet megtekinteni a Stranger Things új előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás