promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hang nélkül 2: befutott az eddigi legizgalmasabb előzetes, ráadásul magyarul
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mikor láthatjuk a hazai mozikban a Hang nélkül című horrorfilm folytatását, amiben Emily Blunt ismét olyan szörnyetegek elől menekül, akik zajra támadnak.

2018-ban mutatták be a John Krasinski által rendezett Hang nélkül című alkotást, amiben egy invázió után a túlélőknek nem szabad zajt csapniuk, mivel a gyilkos lények nem látnak, csak a hangok alapján képesek tájékozódni. A nagysikerű horrorfilm tele volt izgalommal, ráadásul Emily Blunt is remekelt benne, így a rajongók legnagyobb örömére már tavaly márciusban elkészült a folytatás, de sajnos nem tudták bemutatni a járvány miatt.

Több mint egy év után, de végre jön a Hang nélkül 2, amiben Cillian Murphy csatlakozik Emily Blunthoz, hogy együtt jöjjenek rá a szörnyű tényre, mely szerint nem csupán a rémséges, vérszomjas lényektől kell félni ebben a szörnyű posztapokaliptikus világban, ugyanis más helyekről is leselkedik rájuk veszély.

Megérkezett a várva várt film új, magyar nyelvű előzetese, ami számtalan feszült jelenetet tartalmaz, ráadásul úgy tűnik, hogy beavatnak minket az emberiség leigázásának első, hátborzongató pillanataiba is, szóval bőven van miért várnunk a jelen állás szerint június 10-én itthon is bemutatásra kerülő Hang nélkül 2-t:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás