promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drax meghal A galaxis őrzői következő részében?
Borítókép:  Drax szerepében Dave Bautista / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eléggé elszomorította a rajongókat Dave Bautista, ugyanis könnyen lehet, hogy A galaxis őrzői harmadik része lesz az utolsó film, amiben az általa alakított Drax feltűnik.

2014-ben került bemutatásra a Marvel A galaxis őrzői című sikerfilmje, amiben megismerhettük a Dave Bautista által alakított Draxet, az izmos, erőszakos, vicces karaktert, aki egyből a nézők kedvence lett. A folytatásnak köszönhetően még többen megkedvelték őt, és a rajongók legnagyobb örömére hamarosan jön a harmadik rész is, de a színész most elég aggasztó dolgot mondott a figura jövőjéről.

Dave Bautista elárulta, hogy a szerződése alapján a Thor: Love & Thunder mellett már csak a 2022. május 5-én érkező A galaxis őrzői vol. 3.-ban fog szerepelni Draxként, utána pedig jó eséllyel muszáj lesz elbúcsúznunk a karaktertől – pontosabban úgy fogalmazott, hogy „ez lesz valószínűleg Drax vége”.

Ez persze rögtön bánatossá tette a közönséget, hiszen Dave Bautista igazi színfoltja volt a Marvel-filmeknek. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, nem arról beszélt a világsztár, hogy szimplán nem vállalja tovább a szerepet, hanem konkrétan azt sugallta ezzel, hogy Drax meghal A galaxis őrzői folytatásában, és erre bizonyítékot is találtak egyesek.

A szemfüles rajongók szerint A galaxis őrzői-filmek logója mindig elárulja, hogy ki fog meghalni az aktuális rész végén: az elsőnél barna volt és Groot hunyt el; a másodiknál kék, és Yondu halt meg; a harmadiknál pedig szürke, azaz van rá esély, hogy tényleg Drax lesz az áldozat.

Azt tudni lehet, hogy rengeteg időt vesz igénybe, hogy Dave Bautistából Draxet varázsoljanak a sminkesek, szóval érthető, miért beszélt ilyen könnyelműen. Az is sokat sejtet, hogy a színész saját elmondása szerint sose vállalna Disney+-os sorozatot Draxként, ráadásul annak idején arról is volt szó, hogy lesz egy külön Drax & Mantis-film, de nem lett belőle semmi – szóval kérdéses, hogy mi lesz a népszerű karakter jövője, de az biztos, hogy nagyon sokan sajnálnák, ha örökre búcsúznunk kéne tőle A galaxis őrzői vol. 3. után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás