promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A SZIN már bejelentené a fellépőket, szóval meg akarják tartani a fesztivált
Borítókép:  SZIN
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg nagy fesztivál elmarad, de a SZIN be szeretné begyújtani a rakétákat a nyár végén.

A szervezők nem tudták tovább húzni a dolgot, így bejelentették, hogy Európa egyik legnagyobb fesztiválja, vagyis a Sziget idén is elmarad. Túl nagy volt a bizonytalanság, és mivel a fesztivál egyik motorja a külföldi fellépők és vendégek, így inkább a visszavonulás mellett döntöttek, ami teljesen érthető.

Van néhány nagyobb hazai fesztivál, amit azonban még nem akarnak lefújni, és ilyen a Szegedi Ifjúsági Napok is.

A Facebookon már többször megjelent online eseményként az idei SZIN, de szervezők felhívták a figyelmet, hogy ezek csak kalóz hirdetések. A hivatalos bejelentéssel május második feléig szeretnének várni, arra azonban már minden készen áll, hogy a SZIN zárhassa az idei nyarat.

„Bizakodók vagyunk és úgy készülünk, hogy idén végre megtarthatjuk a SZIN-t”

– mondta Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője, hozzátéve, hogy bár a Facebookon jelentek már meg nemhivatalos információk, mintha a SZIN online esemény lenne, a SZIN egy nagyon is valós fesztivál lesz, ha lesz, aminek a sorsáról ebben a hónapban biztosan döntenek.

A főszervező elmondta, hogy a zenekarokkal, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal is megegyeztek már, gyakorlatilag készen állnak a startra.

„A homeschool és a homeoffice után a fesztiválozók már nagyon vágynak a szabadságra, ezért a >>Szabadság, Szerelem, SZIN<< szlogenünket tűzzük idén a zászlónkra”

– tette hozzá Kolonics.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás