promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: a TV2 régi játékosokkal akarja feltornázni a nézettséget? Mit keres Zozó és Dave a műsorban?
Borítókép:  tv2/exatlon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary péntek esti adásában két bajnok versenyzőnek is haza kellett mennie. Közben a TV2 ismét nagy durranásra készül, a tavalyi évad legkedveltebb játékosai, Kempf Zozo és Böjte Dave ugyanis visszatérnek Dominikára. 

 

Hatalmas bejelentéssel kezdődött az Exatlon Hungary pénteki esti adása. Kocsis Lilkó számára véget ért a verseny. A tizenháromszoros showtánc-világbajnoknak még márciusban sérült meg a keze. A műsor készítői reménykedtek abban, hogy Lilkó felépül, ezért sokáig nem küldték haza.

Tovább viszont már nem lehetett húzni az időt, ugyanis nemsokára egyéni játék veszi kezdetét, Lilkó keze pedig egyátalán nem javult, így Palik László pénteken eldöntötte a bajnok sorsát. 

A búcsú után Somhegyi Krisztián jó hírt kapott. A műugró magyar bajnoknak még hetekkel korábban, sérült meg a keze, ám Lilkóval ellentétben őt az orovosok a Medál játékon engedték versenyzni. Nem volt sok beleszólásuk azonban a Bajnokoknak a Medál játékba.

Mindkét medált a Kihívók nyerték, a lányoknál Szente Grétié lehetett a párbajban plusz egy életet jelentő medál, míg Herczeg-Kis Bálint a hatodik medálját zsebelhette be. 

A Medál játék után Krisztiánnak kellett dönteni arról, hogy ezen a héten ki menjen párbajozni a Bajnokok közül. A biztos párbajozó Imreh Balázs ellenfele, Virág András lett, aki végül vesztett élet nélkül nyerte meg Balázs ellen a küzdelmet.

Érdekesség, hogy bár Balázsnak volt egy medálja, még sem szerette volna felhasználni Andris ellen. 

Arról már korábban is írtunk, hogy a műsor nézettsége folyamatosan romlik. A TV2 nem véletlenül talál ki minden héten újabb megdöbbentő szabályt, vagy izgalmas eseményt. Hétfőn is hasonlóra lesz példa, az előzetesből ugyanis kiderül, hogy a 2. évad két legkedveltebb játékosa, Kempf Zozo és Böjte Dave visszatér Dominikára.

Az, hogy miért jönnek hétfőn este a megszokott időben, 19:40-től dikerül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás