Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatódhat az Aranyélet?

Folytatódhat az Aranyélet?

Zene, Film & Kultúra

Folytatódhat az Aranyélet?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:11

Ónodi Eszter elárulta, hogy lesz-e folytatása a 2018-ban véget ért Aranyéletnek, amit sokan minden idők legjobb magyar sorozatának tartanak.

2015-től egészen 2018-ig futott a mindössze három évadból és 24 epizódból álló Aranyélet című magyar széria, amiben megismerhettük egy korrupt üzletember és a családja izgalmas életét. Az alkotás óriási sikert ért el, és jelenleg minden idők 147. legjobb sorozata az IMDb televíziós toplistáján, a rajongók pedig természetesen évek óta könyörögnek a folytatásért – most pedig az egyik színész elárulta, hogy számíthatunk-e rá.

„Sajnos ki kell ábrándítanom a rajongókat: nem folytatódik a sorozat. Én is elfogadtam, hogy a csúcson kell abbahagyni. Nem akartuk, hogy kifulladjon, ellaposodjon a történet”

mesélte a széria Jankája, Ónodi Eszter a Story magazinnak.

A színésznő ezzel biztos, hogy sokakat elszomorított, hiszen állítása szerint a mai napig kérdezgetik tőle, hogy lesz-e negyedik szezon, de ezek szerint sajnos esélytelen, hogy bármikor is elkészüljön.

Ónodi Eszter arról is beszélt, hogy nagyon meglepő volt az Aranyélet sikere, hiszen nem hitték volna, hogy ennyire pozitív fogadtatásban részesül az alkotás. Ezért is volt olyan az első évad fináléja, hogy bizonyos szinten lezárta a dolgokat, miközben azért lehetőséget is hagyott a folytatásra – és milyen jó, hogy így történt, ugyanis ennek köszönhetően igazi mesterművet kapott a közönség.

Borítókép: Aranyélet (Ónodi Eszter balról a második) / HBO GO