promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott Spielberg West Side Story-jának előzetese - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-gála alatt debütált Steven Spielberg régóta várt musical-feldolgozásának, a West Side Story-nak az előzetese.

Steven Spielberg már régóta játszott a gondolattal, hogy saját feldolgozást készítsen minden idők legtöbb Oscar-díjjal kitüntetett musicaljéből, a West Side Story-ból. A 10 aranyszoborral jutalmazott alkotás igazi örökzöld alapműnek számít a filmtörténelemben, és december 10-én végre láthatjuk, hogy Spielberg mit alkotott belőle.

A West Side Story története New York West Side negyedében játszódik, ahol két egymással rivalizáló banda szeretné megszerezni a környék feletti egyeduralmat. A Jets, a második generációs amerikai tinikből álló banda és a Puerto Ricó-i immigráns fiatalok bandája, a Cápák közötti feszültség a végsőkig fokozódott. Mindennaposak az utcai összetűzések, és kitörni készül a bandaháború. A két banda vezetői találkozóra készülnek, ahol megbeszélhetik egy utolsó nagy összecsapás részleteit. A győztes mindent visz – ez a jelszó. Csakhogy a szerelem beleavatkozik az eseményekbe. A Jets egyik alapítója, Tony ugyanis szemet vetett a Cápák vezetője, Bernardo gyönyörű húgára, Mariára. Szerelmük azonban – akárcsak Rómeó és Júlia történetében – tragédiába torkollik.

Spielberg musical-feldolgozásának első előzetesét az idei Oscar-gálán mutatták be. Az ígéretes film kedvcsinálóját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás