Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vérfagyasztó előzetessel támad a Démonok között folytatása

Vérfagyasztó előzetessel támad a Démonok között folytatása

Zene, Film & Kultúra

Vérfagyasztó előzetessel támad a Démonok között folytatása

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 20:20

Tovább folytatódnak a Warren házaspár hátborzongató kalandjai, ugyanis befutott a Démonok között 3 előzetese, amiben a maximumra tekerik a horrort.

2013-ban mutatták be a James Wan által rendezett Démonok között című, a Warren házaspár valós aktáin alapuló horrorfilmet, ami hatalmas sikert aratott a vérfagyasztó hangulatának, félelmetes jeleneteinek és meglepően megható emberi drámájának köszönhetően. Három évvel később elkészült a második rész is, miközben a szériából ismert Annabelle és az Apáca is külön filmet kapott – de most végre itt az ideje folytatni a Warren házaspár történetét.

A Démonok között 3 állítólag egy olyan gyilkosról szól, aki azt állítja, hogy nem ő ölt, hanem a benne lakozó gonosz erők, ezért a paranormális ügyekre szakosodott Warrenék sietnek megoldani a különleges ügyet. A férfi tényleg démoni befolyás alatt követte el a szörnyűségeket, vagy csak hazudik, hogy mentse magát?

Az alkotást most nem a zseniális James Wan, hanem A gyászoló asszony átka rendezője, Michael Chaves fogja elkészíteni, de cserébe továbbra is Patrick Wilson és Vera Farmiga alakítja majd a közönségkedvenc Warren házaspárt.

Már kijött a Démonok között harmadik részének előzetese is, ami elég jól sikerült, ugyanis már most érezni, hogy ezúttal is rettegni fogunk, miközben a cselekmény is érdekes csavarokat vesz. Könnyen lehet, hogy ez lesz az év horrorfilmje, de ha nem is így lesz, az biztos, hogy meg fogunk ijedni párszor a jelen állás szerint június 4-én érkező alkotáson:

Borítókép: Patrick Wilson / youtube.com/HBO Max (screenshot)