promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Wellhello legújabb dala: Szomorú séta
Borítókép:  Wellhello offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi és Diaz egy fokkal melankolikusabb szerzeményt raktak össze a megszokottnál.

A csapat az RTL Klub Reggeli című műsorában mutatott be egy részletet a dalból, de már YouTube-on is megérkezett a friss és ropogós Wellhello szerzemény, ami egy új albumnak a része lesz.

Fluor és Diaz kicsit más irányba mozdultak el, de megígérték, hogy lesznek a lemezen vidámabb és csipkelődősebb zenék is.

Ahogy látni és hallani fogja mindenki, feltűnt egy új ember a Wellhellóban vendégként, ez pedig Luca, aki innentől színesíteni fogja női hangként a csapatot. Az énekesnőre Fluor figyelt fel, aki meghallgatta a cover dalait, megtetszett neki a lány hangszíne, és rögtön rá is írt, hogy nem-e akarnak együtt dolgozni.

Luca dalszerző is, és termékenyen kivette a részét a Szomorú séta munkálataiban. Diaz mesélte róla, hogy az  elején meg volt szeppenve, de aztán gördülékenyen ment a dolog, és az énekesnő szabadjára engedhette a fantáziáját.

Fluor és Diaz ennyi pozitívumot látott a koncertszünetben, hogy elkezdtek sok dalt írni, és persze kísérletezgetni. Lássuk és halljuk ennek az első eredményét!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás