Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Wellhello legújabb dala: Szomorú séta

Megérkezett a Wellhello legújabb dala: Szomorú séta

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Wellhello legújabb dala: Szomorú séta

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:52

Fluor Tomi és Diaz egy fokkal melankolikusabb szerzeményt raktak össze a megszokottnál.

A csapat az RTL Klub Reggeli című műsorában mutatott be egy részletet a dalból, de már YouTube-on is megérkezett a friss és ropogós Wellhello szerzemény, ami egy új albumnak a része lesz.

Fluor és Diaz kicsit más irányba mozdultak el, de megígérték, hogy lesznek a lemezen vidámabb és csipkelődősebb zenék is.

Ahogy látni és hallani fogja mindenki, feltűnt egy új ember a Wellhellóban vendégként, ez pedig Luca, aki innentől színesíteni fogja női hangként a csapatot. Az énekesnőre Fluor figyelt fel, aki meghallgatta a cover dalait, megtetszett neki a lány hangszíne, és rögtön rá is írt, hogy nem-e akarnak együtt dolgozni.

Luca dalszerző is, és termékenyen kivette a részét a Szomorú séta munkálataiban. Diaz mesélte róla, hogy az  elején meg volt szeppenve, de aztán gördülékenyen ment a dolog, és az énekesnő szabadjára engedhette a fantáziáját.

Fluor és Diaz ennyi pozitívumot látott a koncertszünetben, hogy elkezdtek sok dalt írni, és persze kísérletezgetni. Lássuk és halljuk ennek az első eredményét!

Borítókép: Wellhello offical