Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Shang-Chi: látványos előzetessel mutatkozik be a Marvel első ázsiai szuperhőse

Shang-Chi: látványos előzetessel mutatkozik be a Marvel első ázsiai szuperhőse

Zene, Film & Kultúra

Shang-Chi: látványos előzetessel mutatkozik be a Marvel első ázsiai szuperhőse

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Végre megérkezett a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film előzetese, amiben megismerhetjük a Marvel első ázsiai szuperhősét.

A hatalmas sikert arató Bosszúállók: Végjáték után rengeteg történetszál lezárult, majd a Marvel később elárulta, hogy a következő fázis főleg az új szuperhősök bemutatásáról fog szólni, hiszen elég soktól el kellett búcsúznunk. Most eljött az ideje, hogy megismerjük a Simu Liu által megtestesített Shang-Chit, az MCU első ázsiai hősét, aki saját filmet kapott.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című alkotást Destin Daniel Cretton (A kegyelem ára) rendezte, és egy Shang-Chi nevű harcosról szól, aki már gyerekként is folyamatos kiképzésen vett részt, de az utóbbi 10 évben hétköznapi életet él. Ezt töri meg egy durva támadás, ami kihozza belőle a valódi énjét, és ezek után muszáj felvennie a harcot a gonosszal.

Az első előzetes alapján látványos, gyönyörűen koreografált és profi összecsapásokra számíthatunk, amik biztos, hogy fel fogják dobni a Marvel világát. Már a rövid kedvcsinálónak is nagyon kellemes és különleges hangulata van, így bőven van miért várni a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című filmet, ami jelen állás szerint szeptember 3-án érkezik.

Itt lehet megnézni az előzetest:

Borítókép: Shang-Chi szerepében Simu Liu / youtube.com/Marvel Entertainment (screenshot)