Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dinoszauruszok is lesznek a Halálos iramban következő részeiben?

Dinoszauruszok is lesznek a Halálos iramban következő részeiben?

Zene, Film & Kultúra

Dinoszauruszok is lesznek a Halálos iramban következő részeiben?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 05:05

Akármennyire is őrülten hangzik, könnyen lehet, hogy egyszer közös Halálos iramban és Jurassic Park filmet láthatunk majd, amiben Vin Diesel dinoszauruszokkal harcol.

Aki 2001 óta követi a Halálos iramban-szériát, az pontosan tudja, hogy a készítők egyre őrültebb és merészebb dolgokat találnak ki a mi lenyűgözésünkre, így már egyáltalán nem csak a gyors kocsikról, izmos férfiakról és szexi csajokról szólnak ezek a filmek. A hamarosan bemutatásra kerülő kilencedik részben például nagyon úgy tűnik, hogy a világűrt is meghódítják a Vin Diesel által vezetett hőseink, így a határ tényleg a csillagos ég.

A Halálos iramban 9. egyik virtuális sajtókonferenciáján elég érdekes kérdést kapott a látványosnak ígérkező alkotás rendezője, Justin Lin, ugyanis valaki arra volt kíváncsi, hogy vajon összehozzák-e valaha a Jurassic Park-/Jurassic World-, illetve a Halálos iramban-szériát egy közös filmben, mivel mindkettő a Universal stúdióhoz tartozik.

„Nos, én sose mondtam semmire azt, hogy soha. Az pedig tény, hogy a filozófiánk egyik fontos része, hogy sose legyünk beskatulyázva és megbélyegezve. Én ennyit mondok erre”

válaszolta meglepő nyitottsággal Justin Lin.

Ezek alapján elképzelhető, hogy a jövőben a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto akár egy hatalmas dinoszaurusszal fog összecsapni, szóval ne higgyük azt, hogy az űrutazás lesz a legdurvább dolog, amit valaha egy Halálos iramban-filmben láthatunk. És valljuk be magunknak őszintén, akármennyire is őrültségnek hangzik összehozni a két franchise-ot, valószínűleg annál szórakoztatóbb lenne a végeredmény.

Borítókép: Vin Diesel és a T-Rex esete / Profimedia / Promotions.hu