promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dinoszauruszok is lesznek a Halálos iramban következő részeiben?
Borítókép:  Vin Diesel és a T-Rex esete / Profimedia / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármennyire is őrülten hangzik, könnyen lehet, hogy egyszer közös Halálos iramban és Jurassic Park filmet láthatunk majd, amiben Vin Diesel dinoszauruszokkal harcol.

Aki 2001 óta követi a Halálos iramban-szériát, az pontosan tudja, hogy a készítők egyre őrültebb és merészebb dolgokat találnak ki a mi lenyűgözésünkre, így már egyáltalán nem csak a gyors kocsikról, izmos férfiakról és szexi csajokról szólnak ezek a filmek. A hamarosan bemutatásra kerülő kilencedik részben például nagyon úgy tűnik, hogy a világűrt is meghódítják a Vin Diesel által vezetett hőseink, így a határ tényleg a csillagos ég.

A Halálos iramban 9. egyik virtuális sajtókonferenciáján elég érdekes kérdést kapott a látványosnak ígérkező alkotás rendezője, Justin Lin, ugyanis valaki arra volt kíváncsi, hogy vajon összehozzák-e valaha a Jurassic Park-/Jurassic World-, illetve a Halálos iramban-szériát egy közös filmben, mivel mindkettő a Universal stúdióhoz tartozik.

„Nos, én sose mondtam semmire azt, hogy soha. Az pedig tény, hogy a filozófiánk egyik fontos része, hogy sose legyünk beskatulyázva és megbélyegezve. Én ennyit mondok erre”

válaszolta meglepő nyitottsággal Justin Lin.

Ezek alapján elképzelhető, hogy a jövőben a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto akár egy hatalmas dinoszaurusszal fog összecsapni, szóval ne higgyük azt, hogy az űrutazás lesz a legdurvább dolog, amit valaha egy Halálos iramban-filmben láthatunk. És valljuk be magunknak őszintén, akármennyire is őrültségnek hangzik összehozni a két franchise-ot, valószínűleg annál szórakoztatóbb lenne a végeredmény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás