promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kocsis Lilkó mellbimbót villantott az Exatlon Hungaryben, és az egész ország láthatta
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kocsis Lilkó akaratán kívül mellbimbót villantott az Exatlon Hungaryben, de nem vágták ki az adásból.

A magyar Exatlon szemmel láthatóan nagyobb figyelmet fordít a női versenyzők adottságainak, külsőségeinek kiemelésére, mint bármely másik csapat esetében. Nemrég foglalkoztunk egy olvasónk levelével, akinek feltűnt, hogy míg a mexikói-, dominikai-, és török csapatokban a hölgyek átlagos pólót és nadrágot, addig a magyar lányok feszülős és rövid mezt viselnek, hogy ezzel is maximumra tolják a műsor szexifaktorát.

Úgy látszik, a készítőknek ez sem volt elég: a korábban még minőséget képviselő produkció, ami tökéletesen megtalálta az egyensúlyt a sport és a reality között, mostranra teljesen átlendülni látszik a reality, vagyis a valóságshow oldalára. Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy a reklámok nélkül nagyjából két és fél órás műsoridőből durván egy órát csak a felesleges drámázások és a semmitmondó, üres beszélgetések tesznek ki.

Ha ezek után azt gondolták a nézők, hogy lejjebb már nem süllyedhet kedvenc műsoruk minősége, a pénteki adás újabb csalódást okozott nekik.

Kocsis Lilkó ugyanis az egyik nyilatkozatánál olyan felsőt viselt, ami alatt szemmel láthatóan nem volt melltartó, és így bárki megcsodálhatta a showtánc világbajnok mellbimbóit.

Természetesen a legtöbb néző nem azzal foglalkozik, hogy mikor szúrhatnak ki egy-egy villantást, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy a női versenyzők melltartó nélkül vannak a kamerák előtt. Legtöbbször Ujvári Izán lehet ezt észrevenni, de most Lilkónak se szólt senki a stábból, hogy fel kellene vennie még valamit, hogy ne adhassanak le egy pár mellbimbót főműsoridőben az egyik legnézettebb kereskedelmi csatornán, de olybá tűnik, a készítőknek kifejezetten tetszett a dolog, és gondolták, ezzel magasabb fokozatra kapcsolhatják a műsor szexifaktorát.

Innen már tényleg csak egy lépésnyire vagyunk attól, hogy az Exatlon Hungary egy sportos köntösbe burkolt Való Világgá váljon, de vannak, akik úgy gondolják, hogy a versenyzők így is testi kapcsolatba kerülnek egymással, ha a stáb már nincs velük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás