Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A mi kis falunk: a pápa is ellátogat Pajkaszegre?

A mi kis falunk: a pápa is ellátogat Pajkaszegre?

Zene, Film & Kultúra

A mi kis falunk: a pápa is ellátogat Pajkaszegre?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:06

Nem kizárt, hogy a Vatikán is ellátogat Pajkaszegre, hogy megcsodálja a falu új szobrát. Ez lesz A mi kis falunk új részében.

Továbbra is töretlen sikernek örvend A mi kis falunk című sorozat, aminek előző részét is csaknem 1 millió ember nézte. Az 5. évad 9. epizódjához pedig olyan bakiparádét kaptunk, ami talán az eddigi legjobb összeállítás. Ezt az alábbi cikkben nézhetitek meg.

Szombat este folytatódik a pajkaszegiek életéről szóló fikciós sorozat. A következő epizódban a pap házi készítésű Mária-szobra könnyezni kezd, a gyülekezetnek azonban meggyűlik a baja a csodavizsgáló bizottsággal. A polgármester megelégeli a fejetlenséget a hivatalban, így elhatározza, hogy felkéri Vikit, legyen Erika helyettese. Gyuri sárkánygyümölcsöt próbál szerezni a kívánós Erikának, ezzel valószínűleg élete egyik legnehezebb küldetését próbálja teljesíteni.

Az epizódhoz három előzetes is érkezett, amelyek közül az egyikben még az is elhangzik, hogy a falu új szobrát még a Vatikán is eljön megcsodálni. Bár erre vajmi kevés az esély, az biztos, hogy ez a szobor most nagy port kavar a faluban.

Borítókép: RTL Klub