promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nő az ablakban: Amy Adams egy brutális gyilkosság szemtanúja, vagy mégsem? – előzetes
Borítókép:  Amy Adams a Nő az ablakban című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amy Adams és Gary Oldman elhozzák nekünk az év egyik legizgalmasabbnak ígérkező thrillerét a Netflixre: a Nő az ablakban az új előzetes alapján elképesztően jó lesz.

A Nő az ablakban című film igazából már 2019-ben elkészült, de állítólag az első verzió nézhetetlen lett, így újraforgattak pár jelenetet, hogy megmentsék. Ezek után jött a világjárvány, és végül a Netflixen landolt Amy Adams, Gary Oldman és Julianne Moore thrillere. A Joe Wright (Büszkeség és balítélet, A legsötétebb óra) által rendezett alkotás hamarosan végre bemutatásra kerül, így most kijött hozzá egy új előzetes.

A történet szerint Amy Adams egy agorafóbiás nőt alakít, aki nem hagyja el a lakását, és csak az ablakon keresztül kémleli a világot. Lassan kezd megzuhanni, majd egy este azt látja, hogy a szomszédját kegyetlenül megölik, de senki sem hisz neki, és kezdenek nagyon összekuszálódni a dolgok. Vajon tényleg szemtanúja volt egy gyilkosságnak, vagy csak képzelte az egészet?

A rövid kedvcsináló alapján rendesen kipofozták a filmet, ugyanis egészen hangulatosnak, látványosnak és izgalmasnak tűnik a május 14-én érkező Nő az ablakban – és erről árulkodik a lent látható, magyar szinkronos előzetes is, szóval mindenképp érdemes lesz majd megnéznünk a végeredményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás