promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: új időszámítás kezdődik Dominikán, miközben Kocsis Lilkó még mindig Móricz Danit siratja
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerda estétől a változás szele csapja meg Dominikát. Amelyik csapat megnyeri a napot, az a Jokert, az Előnyt és a Villát is birtokolhatja majd. Kocsis Lilkó továbbra sem bírja elviselni Móricz Dani hiányát. 

Kocsis Lilkót egymás után érik a negatív történések. Nem elég, hogy korábban legjobb barátjától, Szabó Franciskától sérülés miatt búcsúznia kellett, később Tóth Janka betegség miatt távozott a bajnokoktól, majd jött a versenytáncos, Suti András távozása, aki veseproblémák miatt búcsúzott. Pénteken pedig Móricz Daninak kellett hazamennie, miután Imreh Balázs kiejtette őt a párbajban. Lilkó egyre nehezebben viseli, hogy több barátját is elveszítette, Dani nagyon közel állt a showtáncoshoz. 

A keddi versenynapon a Bajnokok és a Kihívók újra együtt versenyeztek a Nemzetek Viadalán, a Dominikai Köztársaság elleni visszavágón. Az első szoros meccset Magyarország nyerte, a második összecsapáson azonban Dominika 10:6-ra verte az Exatlon válogatottunkat. Ujvári Iza a két futamából egyet sem húzott be, Adél viszont fontos pontot szerzett a csapatnak. Rajta kívül a Bajnokoktól csak Andrisnak sikerült nyernie, a maradék négy pontot a kihívók hozták. 

A versenyt követően Kőnig Anna azt nehezményezte, hogy a pályán nem volt megfelelő a hangulat, szerinte a vereség többek között ennek is köszönhető. Ferenc Vivivel pedig azt is kiszúrták, hogy Kővári Viktor kinek csapja most a szelet.

Ma este új időszámítás kezdődik az Exatlonban – olvashatjuk a TV2 oldalán. A győztes csapat triplán örülhet majd a nap végén. Hogy ki kaparintja meg a Jokert, az Előnyt és a Villát, az 19.40-től kiderül!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás