promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Space Jam folytatásának előzetese – Ready Player One, csak kosárlabdával?
Borítókép:  LeBron James és Csőrike / ProfiMedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kaptunk egy kis ízelítőt a Space Jam: Egy új örökség című filmből, amiben most Michael Jordan helyett LeBron James fog össze a Bolondos dallamok figuráival.

1996-ban jött ki a Space Jam – Zűr az űrben című alkotás, ami hatalmas sikert aratott, hiszen összehozta azt a két dolgot, ami leginkább érdekelte az akkori kölyköket: a mesét és a kosárlabdát. Michael Jordan Tapsi Hapsival, és a Bolondos dallamok többi mókás karakterével együtt tűnt fel a szórakoztató műben, aminek a középpontjában egy igencsak fontos kosárlabda mérkőzés állt – most pedig eljött az idő, hogy átadja valaki másnak a stafétabotot, és egy új generációt is elvarázsoljon a Space Jam különleges világa.

Július 16-án érkezik a mozikba és az internetre egyaránt a Space Jam: Egy új örökség, amiben LeBron James váltja Michael Jordant. A történet szerint a kosarasnak vissza kell szereznie a fiát, aki átjut egy másik dimenzióba, de a fogvatartója (Don Cheadle) csak akkor adja őt vissza, ha megnyerik a Space Jamet.

Már a film előzetese is kijött, és elképesztően látványos lett, viszont még a legelfogultabb rajongóknak is feltűnt, hogy szinte minden szempontból kísértetiesen hasonlít a Ready Player One-ra. Ez persze egyáltalán nem baj, hiszen Steven Spielberg 2018-as alkotását rengetegen imádják, szóval ha le is koppintották, legalább jó helyre nyúltak.

Itt lehet megnézni a Malcolm D. Lee által rendezett Space Jam: Egy új örökség rövid kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás