Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gwyneth Paltrow egyetlen feltétellel vállalna újabb Marvel-filmet

Gwyneth Paltrow egyetlen feltétellel vállalna újabb Marvel-filmet

Zene, Film & Kultúra

Gwyneth Paltrow egyetlen feltétellel vállalna újabb Marvel-filmet

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Gwyneth Paltrow évekig Pepper Potts szerepében tündökölt Vasember oldalán a különböző Marvel-filmekben, aztán visszavonult, de most úgy tűnik, hogy egy feltétellel mégis visszatérne a szuperhősök világába.

2008-ban a Vasember volt az MCU (Marvel Cinematic Universe) első filmje, amiben Gwyneth Paltrow alakította a Robert Downey Jr. által megformált Vasember szerelmét. A színésznőt utoljára a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban láthattuk Pepper Pottsként, ás akkor az életkorára hivatkozva bejelentette, hogy többé nem szeretné megformálni a karaktert. Azóta amúgy is egy kicsit visszavonult a filmezéstől, de most úgy tűnik, mégis van rá esély, hogy ismét csatlakozzon a Marvelhez.

Gwyneth Paltrow nemrég egy új interjúban azt nyilatkozta, hogy már szívesen visszatérne Pepper Pottsként, csupán annyi feltétele van, hogy a jeleneteit egy-két nap alatt kéne leforgatni, mert csak apróbb megjelenéseket vállalna – szóval egy főszerep már nem férne bele neki, hiába építették fel szépen a karakterét az utóbbi bő tíz évben.

A színésznő bájának és tehetségének köszönhetően a közönség hamar megkedvelte Pepper Pottsot, de az már erősen kérdéses, hogy Vasember nélkül mennyire tudná megállni a helyét a jövőben. A két figura kéz a kézben jártak, tökéletesen kiegészítették egymást, így félő, hogy Gwyneth Paltrow-t maximum csak akkor venné elő a Marvel, ha éppen ki akarják játszani a nosztalgia-faktort, annak meg nem túl sok értelme van.

Borítókép: Vasember mellett Pepper Potts szerepében Gwyneth Paltrow / DMG Entertainment / Illusion Ent / Collection ChristopheL via AFP