promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt Jackie Chan nyomdokaiba lépett a John Wick rendezőjének kedvéért
Borítókép:  Brad Pitt / Robyn Beck / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt éppen a John Wick rendezőjével forgatja a legújabb akciófilmjét, amiben ráadásul állítólag szinte az összes kaszkadőrjelenetet elvállalta.

Jackie Chan híres arról, hogy még a legveszélyesebb jeleneteket is bevállalja, így gyakorlatilag ő a saját kaszkadőre. Nos, úgy tűnik, hogy Brad Pitt is valami hasonlóra vállalkozott a legújabb akciófilmjében, amit David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Halálos iramban: Hobbs és Shaw) rendez éppen, ráadásul állítólag feltűnik még benne Sandra Bullock és Lady Gaga is.

A Bullet Train című, kőkeménynek ígérkező alkotásban több bérgyilkos utazik egy gyorsvonaton, majd kiderül, hogy van valami, ami összeköti a küldetéseiket. Rengeteg lövöldözésre és közelharcra számíthatunk benne, és külön érdekesség, hogy a segédrendező szerint Brad Pitt csinálta a kaszkadőr- és bunyójeleneteinek 95 százalékát, ami azért elég durva.

Brad Pitt már 57 éves, szóval elég bátor, hogy elvállalt egy ilyen fizikailag megterhelő szerepet, aminél minden egyes harci koreográfiát be kellett tanulnia. A rendező eddigi filmjeiből kiindulva nem lehetett egyszerű dolga, hiszen általában brutális összecsapásokról van szó. Az még nem derült ki, hogy mikor mutatják be a Bullet Traint, de jó eséllyel legkésőbb jövőre már láthatjuk is, mivel hamarosan befejezik a forgatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás