promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Dávid szívéért küzdhetnek meg a hölgyek – érkezik a TV2-re a Nagy Ő!
Borítókép:  Forrás: TV2/anagyo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars szívtiprójával indítja újra a legendás műsort a TV2. Tóth Dávid lesz A nagy Ő.

Az 36 éves olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó az Exatlon Hungary első évadában robbant be a magyar médiába, már akkor is sok női szívet elrabolt, majd a Dancing with the Starsban a tánctudását is megmutatta a rajongóinak. Tóth Dávid igazi szívtipró, úgy néz ki azonban még mindig nem találta meg álmai asszonyát.

A TV2 most ebben szeretne segíteni neki, ő lesz úgyanis a Nagy Ő! 

 A The Bachelor című amerikai párválasztó show magyar változatát, a Nagy Ő-t először 2003 őszén láthatták a nézők a televízó képernyőjén. Összesen három szériát élt meg, Noszály Sándor profi teniszező, Molnár Anikó realityszereplő és Gyursánszky Gábor vízisíbajnok főszereplésével. 

Tóth Dávid a korábbi szériákhoz hasonlóan húsz kérővel ismerkedik meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. Ezúttal is a rózsceremónán dől el, hogy melyik hölgy maradhat a versenyben. A végső rózsaceremónián pedig Dávidnak döntenie kell, hogy ki lesz majd az igazi társa az életben.

A TV2 már a hivatalos előzetest is leforgatta: 

 További információk és jelentkezés: tv2play.hu/anagyo

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás