promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koala Man a pitiáner bűnözők legsötétebb rémálma
Borítókép:  variety.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hulu várhatóan nyolc epizódból álló családi vígjátékjának főhőse koalának öltözve igyekszik elfojtani a bűnt egy ausztrál kisvárosban.

A cím alapján bugyutának tűnő sorozat készítői között olyan komoly nevek is felbukkannak, mint a kultikus Rick és Morty egyik alkotója, Justin Roiland, valamint a Detektív Pikachu írója, Dan Hernandez.

A főhős, Koala Man – aki egyben egy családapa is – egy nem túl titkos identitással próbálja eltitkolni, hogy ő valójában a város címzetes hőse, aki olthatatlan szenvedéllyel igyekszik elfojtani a pitiáner bűnöket a környéken. 

Kevin az elvált apák unalmas életét éli, unalmas munkahellyel. Éjszaka azonban koala maszkba öltözve, szuperhősként üldözi a bűnt azzal a feladattal, hogy megszabadítsa az utcákat az apró kis bűncselekményektől. Elkap minden „gonosztevőt” az utcán lézengő huligánoktól kezdve a kukázó hajléktalanokon át a gyanús küllemű, helyi kölykökig, akik a parban csellengenek.


Forrás: abc.net.au

A sorozat első évada eredetileg 2020-ban debütált volna. Ez elmaradt, jelenleg azonban úgy tűnik, 2021-ben már tényleg élvezhetjük a különc szuperhős szokatlan kalandjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás