promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: Dan Brown főhőse sorozatsztárként tér vissza
Borítókép:  Columbia Pictures / Imagine Ente / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miközben a botrányosan félrelépő író az exnejével folytat sárdobálást.

Jól sikerült a bemutató rész, ezért sorozat készül a thrillerszerző Dan Brown szimbólumkutató főhősével. Robert Langdon alakját nem kisebb sztár keltette életre a filmvásznon, mint Tom Hanks, ő azonban nem szerepel majd az új szériában.

A Dan Brown’s Langdon összefoglaló cím alá kerülő izgalmas részek az NBC új streaming platformján (Peacock) lesznek majd láthatóak. Tom Hanks gondterhelt arca helyett Ashley Zukerman fizimiskáját nézhetjük majd szuperközelikben, és a filmek Az elveszett jelkép című regényre épülnek majd. Alighanem az amerikai nézők érdeklődését kívánják ezzel elnyerni, hiszen ez a Dan Brown-könyv az Amerikát a háttérből irányító szabadkőművesek furfangos mesterkedéseiről szól.

Fotó: Rafy/Peacock

„A csapatunk el volt ájulva a pilot résztől, attól, hogy micsoda észvesztő siker lehetősége rejlik benne. Az új struktúránk lehetővé teszi, hogy a Peacockon fusson és beteljesítse a várakozásainkat” – hype-olta túl a dolgot Susan Rovner, az NBCUniversal Television and Streaming elnöke.

A történet szerint Robert Langdon korai kalandjait izgulhatjuk majd végig, akinek számtalan halálos rejtvényt kell megfejtenie, hogy kiszabadítsa elrabolt mentorát, és leleplezzen egy globális összeesküvést.

Dan Brown leleplezése azonban már korábban megtörtént, a misztikus thrillerek koronázatlan királya ugyanis 2019-ben lebukott azzal, hogy csalta a feleségét. Az exneje, Blythe szerint emiatt hat évig éltek hazugságban, és könyvmolynak tűnő ura sunyi módon négy szeretőjét is pénzelte a családi vagyonból.

„A válás révén megkapta mindennek a felét, sőt valamivel annál is többet. Megdöbbentő, hogy még mindig nem elég neki, ráadásul a történteket is igyekszik elferdíteni. Nagyon kijózanító tapasztalat ez számomra” – kesergett az asszonyka élelmességén az író, aki 120 millió angol fontra taksált vagyonát volt kénytelen megfelezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás