promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pachmann Péter új zenéje egy igazi időutazás – klip
Borítókép:  Pachmann Péter / youtube.com/Pachmann Péter (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 műsorvezetője, Pachmann Péter megjelentette a „Szavak nélkül” című dalt, ami akár még egy korai Ákos lemezen is simán elfért volna.

A Mokka egyik házigazdája, Pachmann Péter már a 2016-os A nagy duettben is bebizonyította, hogy nem csupán műsorvezetőként képes lekötni a figyelmünket, hanem énekesként is, hiszen a rengeteg maradandó produkció után végül sikerült megnyerniük a versenyt Péter Szabó Szilviával – onnantól kezdve pedig nem volt megállás, és ennek most hallhatjuk is a gyümölcsét.

Pachmann Péter csinált már közös zenét az Avantgarden együttessel, akiknek a „Szavak nélkül” című dala annyira megtetszett neki, hogy most saját néven készített belőle egy olyan feldolgozást, ami az 1980-as évek végére/1990-es évek elejére repít minket pár karcos gitárszólóval megspékelve, miközben a lelki szemeink előtt megjelenik a fiatal Ákos, vagy a Bonanza Banzai.

Az biztos, hogy manapság elég bátor, aki ebben a műfajban próbál szerencsét, de Pachmann Péternek meglepően jól áll ez a stílus. A zenéhez forgatott klip is elég érdekesre sikeredett, hiszen megcsodálhatjuk benne a híresség táncmozdulatait, sőt, még idős bácsira sminkelve is láthatjuk őt, miközben néha megelevenedik egy próbababa – szóval mindenképp érdemes megnézni, ha különleges élménnyel szeretnénk gazdagodni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás