promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Rácz Gergő és Orsovai Reni legújabb dala: A titkod nem leszek - klip
Borítókép:  Rácz Gergő offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dinamikus duó tökéletesen dolgozik együtt, szóval jött is az újabb közös szerzemény.

Rácz Gergő megnyerte A Dal 2020-at duett partnerével, Orsovai Renivel, a „Mostantól” pedig tényleg letarolt mindent, amit csak lehetett tavaly. A páros kapott Petőfi Zenei Díjat Az év dala kategóriában, és a Fonogram-díjat is. Nem volt kérdés, hogy még az AHA című szerzeményük után sem fogja elengedni egymás kezét zeneileg a páros.

A titkod nem leszek című új dalukban ismét egy szerelmi háromszögről énekelnek, de Gergőnek ez a szerzeménye most a harmadik fél szempontjából közelíti meg  a helyzetet.

„Volt az életemnek egy olyan időszaka, amikor nagyon nehezen tudtam eldönteni, hogy hogyan tovább…vagyis inkább, hogy kivel tovább. Nyilván nem én voltam az áldozat ebben a szituációban, de őszintén nagyon megviselt, és azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta. Erről a témáról nem szoktam beszélni, de így, hogy írok róla, könnyebb feldolgozni és magam mögött hagyni a történteket”

- mesélte Rácz Gergő.

A dalhoz szokás szerint egy izgalmas klip is készült, amiben az énekes egy hatalmas pofont kap.

„Ahhoz már hozzászoktam, hogy egy forgatáson mindig történik valami, amire senki nem számít. Ennél a felvételnél a legváratlanabb fordulat az volt, amekkora pofont kaptam. Eleve nem voltam soha verekedős típus, de komolyan nem számítottam rá, hogy egy lány ekkorát oda tud csapni. Ráadásul 20-szor felvettük a jelenetet, úgyhogy a végére nagyon durván vörös lett az arcom.”

A dalt ti is elénekelhetitek a TikTok-on, #atitkodnemleszek hashtaget használva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás