promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 éves a Queen – különleges videósorozattal ünnepel a zenekar
Borítókép:  Queen offical YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Queen - The Greatest címmel indul széria a YouTube-on, ahol hetente egy élő felvételt tölt fel a banda a saját csatornájára 50 héten keresztül. Az első részt március 19-én leplezik le.

A rajongóknak egyedülálló időutazásban lesz részük: újraélhetik a Queen ikonikus pillanatait és megismerhetik a zenekar történetét egy eddig sosem látott perspektívából.

A sorozat megálmodója és producere Simon Lumpton, aki már több dokumentumfilmet is készített a zenekarról.

„A Queen története semmihez sem hasonlítható. Remélem, hogy miközben újraéljük ezeket a legendás pillanatokat, egyszerre lepjük meg és szórakoztatjuk majd a nézőket, legyen szó a legnagyobb rajongókról, vagy csupán kíváncsi érdeklődőkről. Ennek a történetnek annyi fejezete van, amit még fel lehet fedezni és ki tudja... Lehet, hogy találunk még nehány újabb felfedeznivalót is a következő 50 hétben!”

– mondta a Lumpton.

A videók kronológiai sorrendben visznek végig minket a Queen-sztorin: a londoni Rainbow-ban és Odeonban megtartott, első show-jaiktól indulva, egészen a telt házas, világkörüli arénaturnékig, amelyekből az utolsókat már Adam Laberttel közösen csinálták végig.

Amellet, hogy lenyűgöző koncertfelvételeket, beállásokat és ritka backstage, vagy koncert utáni pillanatokat láthatunk majd, megismerhetjük a legsikeresebb dalok és albumok történeteit is.

Néhány pillanat ismerős lesz, mások ritkán, vagy eddig még sosem látottak, némelyek rekorddöntő mérföldkövek, némelyek pedig viccesek és szokatlanok. De egy dolog mindben közös: megmutatják, miben rejlik a Queen varázsa, ami miatt a kezdetektől fogva ekkora hatással vannak a rajongóikra és a kortárs könnyűzene történetére is.

Az első videók között lesz a Killer Queen, a Somebody To Love és természetesen a Bohemian Rhapsody is, valamint a már említett The Rainbow- és Hammersmith Odeon-beli fellépések részletei, és nem marad ki a legendás Hyde Parkos koncert sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás