promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ömlött a vér az Exatlon Hungaryben - olyan veszélyes volt a pálya, hogy hárman is a kórházban kötöttek ki
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két Bajnokot és egy Kihívót a mentő vitt el a helyszínről.

Ahogy azt a csütörtöki adás promóvideója és Gelencsér Timi is előrevetítette az Instagram-oldalán, brutális volt az e heti Végjáték; szó szerint vérre menő küzdelem volt.

A veszélyes pálya folyamatosan kórházba küldte a versenyzőket. Az ügyességi feladatban az exatlonistáknak három karikát kellett feldobniuk három korongra, amelyek egy fémvázra voltak erősítve. Többen is úgy sérültek meg, hogy a karikák összeszedése közben lefejelték a korongokat, amelyek felszakították a versenyzők fejbőrét.

Először Virág András szerzett véres sérülést, aki ugyan kérte, hogy csak a futamok után varrják össze a sebét, de végül a mentő vitte el.

Aztán Móricz Dániel szenvedett ugyanilyen fejsérülést, őt is kórházba kellett szállítani.

Majd a Kihívók közül Szente Grétivel bánt el a pálya olyannyira, hogy szó szerint ömlött a fejéből a vér. A látvány nagyon megrémítette a versenyzőket. Palik László minden sérülés után arra kérte a versenyzőket, hogy vigyázzanak magukra, de a harmadik, ugyanolyan fejsérülés után már szinte könyörögve kért minden, még ép és egészséges játékost, hogy a féktelen rohanás helyett jobban figyeljenek oda a pályán.

Végül a Bajnokok többszörös emberhátránnyal is megnyerték a napot, így pénteken női Kihívó párbajra kerül sor, melynek biztos párbajozója Zsófi lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás