promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő videót tett közzé az RTL Klub, ami azóta rohamosan terjed az interneten
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub videójából kiderül, miért hiúsult meg a Cápák között 100 milliós befektetése. Döbbenetes képsorok.

A Cápák között 2. évadának második adásában Nagy Gábor és Nagy Antal pitchét is láthattuk, hallhattuk, akik annak idején 40 ezer forinttal indították el a vállalkozásukat, mára pedig több, mint egymilliárdos a forgalmuk.

A testvérpár tisztítószereket gyárt, régóta vállalkoznak és a környezettudatosság jegyében fejlesztettek ki ipari tisztítószereket. 99 millió 900 ezer forintért érkeztek a műsorba, amiért 3%-ot ajánlottak fel már jól menő üzletükből.

Három Cápa szinte azonnal kiszállt, de Moldován András és Balogh Levente ajánlatot tettek. Moldován András 100 millió forintért 5%-ot kért, 15%-os osztalék-elsőbbséggel, Balogh Levente pedig szintén 100 millió forintot ajánlott, de 20%-os üzletrészért. A testvérpár végül Moldován András ajánlatát fogadta el.

Március 11-én este az RTL egy extra videót tett közzé a hivatalos weboldalán, amelyben kiderült, hogy a Nagy testvérek kihátráltak a közös munkából. Az alábbi videóban mind Moldován András, mind a Brilliance tulajdonosai elmondják, hogy miért hiúsult meg a befektetés. Mindenesetre érdekes megnézni, hogy Gábor és Antal később miért mondtak nemet arra az üzletre, amire a Cápák közöttben igent mondtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás