promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Natalie Portman úgy kipattintotta magát a Thor 4 miatt, hogy meg se lehet ismerni
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesifotók kerültek napvilágra a kigyúrt Natalie Portman-ről, ahogy a Thor 4. részének forgatásán dolgozik.

Minden Marvel-rajongónak leesett az álla, mikor Taika Waititi bejelentette, hogy Natalie Portman visszatér a Thor: Szerelem és Mennydörgés-ben, és belőle lesz a „női Thor”. Persze akadtak, akik mélységesen felháborodtak ezen, hiszen számukra egyetlen jogos birtokosa van a Mjölnirnek, és az a Mennydörgés Istene, maga Thor. Pedig Jane Foster már a képregényekben is méltóvá vált arra, hogy használja a pörölyt.

A napokban számos lesifotó és videó került napvilágra a legújabb Thor-produkció forgatásáról, amelyeken a rajongók kiszúrhatták Melissa McCarthy-t is, aki egy olyan karakter bőrébe bújik a Szerelem és Mennydörgés-ben, aki már meghalt a Ragnarök-ben.

Most pedig Natalie Portman-ről készültek ehhez hasonló lesifotók, de ha nem írták volna oda, hogy ő az, talán meg se ismertük volna. A színésznő ugyanis nemcsak rövidebb frizurával, de mondhatni sokkal jobb erőben jelent meg a forgatáson. Natalie Portman szemmel láthatóan felszedett magára egy kis izomtömeget, hogy külsőben is egy „női Thor” legyen.

A rajongóknak is leesett az álluk, ahogy meglátták, és sorban rakták ki a Twitterre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás