Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csúnyán átverte a rajongókat a WandaVision sztárja, most mindenki gyűlöli őt

Csúnyán átverte a rajongókat a WandaVision sztárja, most mindenki gyűlöli őt

Zene, Film & Kultúra

Csúnyán átverte a rajongókat a WandaVision sztárja, most mindenki gyűlöli őt

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Sajnos elég rosszul sült el a Víziót alakító Paul Bettany vicce, ugyanis most rengetegen haragudnak rá, mert nagyon megvezette a WandaVision nézőit.

Csupán pár hete mutatták be, de már véget is ért a Disney+-on a mindössze kilenc epizódból álló WandaVision című Marvel-sorozat, amiben Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) történetét folytatták. Természetesen bőven akadtak meglepetések a várva várt alkotásban, a közönség pedig nagyon rápörgött, éppen ezért nem volt kifejezetten bölcs döntés az egyik szereplő részéről elereszteni egy gonosz kis poént – a továbbiakban minimális spoilerek vannak.

Paul Bettany a WandaVision vége előtt azt mondta, hogy még szerepelni fog a sorozatban egy meglepetés színész, akivel mindig is együtt szeretett volna dolgozni, ráadásul a közös jeleneteik is elképesztőek lettek. Nos, kiderült, hogy saját magáról beszélt, ugyanis Anti-Vízióként is feltűnt az utolsó részekben, ez az ártatlannak szánt poén pedig rendesen feldühítette a rajongókat, ugyanis már milliónyi teória született, hogy vajon kiről lehet szó – és mindez a semmiért.

A híresség elárulta, hogy tényleg csak humorizálni akart, de abba nem gondolt bele, hogy milyen csalódottak lesznek a nézők, ha rájönnek, hogy csak róla van szó. Mivel Paul Bettany tökéletes alakítást nyújt Vízióként, így valószínűleg hamar megbocsátanak neki az emberek, de az biztos, hogy egy életre megtanulta, hogy nem szabad szórakozni a Marvel-fanokkal.

Borítókép: Paul Bettany és Elizabeth Olsen a WandaVision című sorozatban / via marvelmagyarorszag.blog.hu