promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös dalt rakott össze Armin van Buuren és Alesso, aminek már remixe is van
Borítókép:  We Rave You
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két sztárproducer arra kér mindenkit, hogy hagyjon helyet egy kis szerelemnek is a szívében ezekben a járványos időkben.

Nem csak az elektronikus zenei világ kapta fel a fejét a hírre, amikor a két nehézsúlyú bajnok, Alesso és Armin van Buuren bejelentették, hogy összeállnak egy közös trackre. A „Leave A Little Love” már tesztelhető, és a legtöbbeknek biztosan nem fog csalódást okozni.

„Armin és én évekig osztottuk meg egymással a fesztiválok színpadát szerte a világon, szóval úgy döntöttünk, hogy épp itt az ideje összefogni, hogy összerakjunk egy dalt a rajongóknak. Remélem, hogy imádni fogják”

- fogalmazott Alesso.

Armin van Buuren rajongói lehet, hogy picit csalódni fognak az eredeti verzióban, mert érezhető, hogy a szerzeményben inkább Alesso akarata érvényesült. Nincsenek benne érzelmes trance hullámok, de ettől még jól működik teljesen.

„Teljesen könnyedén jött össze minden a stúdióban. Büszke vagyok, hogy megoszthatjuk ezt a dalt a világgal, mert mindenki megérdemel egy kis szeretetett az életben”

- mondta Armin van Buuren, aki az A State Of Tranceben már bemutatta a saját átgondolását. Döntsétek el ti, hogy melyik a jobb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás