Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 gigantikus bejelentése miatt retteghet az RTL Klub

A TV2 gigantikus bejelentése miatt retteghet az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

A TV2 gigantikus bejelentése miatt retteghet az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:50

A TV2 leleplezte, hogy milyen műsorok lesznek idén náluk, és bizony az RTL Klub felkötheti a gatyáját.

A SorozatWiki évértékelő interjút készített Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, aki nemcsak arról beszélt, hogy mely műsoraik futottak jól, és melyik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeiket, de bejelentette, hogy mely népszerű produkciók térnek vissza idén a képernyőre.

„Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior Hungary. Ezeken kívül még érkezik a TOTEM, amely monumentális kalandrealityként a 2021-es őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz”

- fogalmazott Fischer Gábor.

A programigazgató emellett bejelentette, hogy érkezik a Dancing with the Stars 2. évada is, de további bejelentések várhatók a közeljövőben.

A TV2 Csoport céljai között szerepel, hogy idén ősszel a főműsoridőben is kiemelkedően tudjanak teljesíteni, és letaszítsák az RTL Klubot a trónról.

„2021-ben az egész év és a teljes nap mellett kiemelt célunk, hogy ősszel, főműsoridőben is kiemelkedően teljesítsen a TV2 és mindent meg fogunk tenni, hogy minden fontos célcsoportban megerősítsük a pozíciónkat”

- zárta a beszélgetést Fischer.

Borítókép: Media1