promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mortal Kombat: még be se mutatták az új filmet, de máris rekordot döntött
Borítókép:  gamersgrade.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Múlt héten jött ki az új Mortal Kombat-film első előzetese, ráadásul rögtön 18+-os változatban, ami annyira tetszett a rajongóknak, hogy mindössze négy nap alatt rekordot döntött.

Sokan ismerik és kedvelik a Mortal Kombat-játékokat, most pedig örülhetnek a rajongók, ugyanis hamarosan érkezik az új filmadaptáció, aminek az első felnőtteknek szánt előzetese pár napja teljesen letaglózott mindenkit, hiszen elképesztően látványos és brutális volt, ráadásul a végén több kivégzést is láthattunk. A rövid kedvcsináló annyira bejött a közönségnek, hogy még egy elég impozáns rekord is összejött.

A Mortal Kombat előzetese megdöntötte a Deadpool 2 és a Logan – Farkas rekordját, ugyanis négy napon belül ez lett minden idők legnézettebb 18+-os trailere 116 millió megtekintéssel.

Összesen 52 országban/piacon szerepelt a YouTube felkapott listáján, és 28-on a Twitter legnépszerűbb anyagai között, miközben 98 százalékos pozitív/semleges értékelést hozott, és a megosztási aránya is 47:1 lett, ami nagyon durva. Ebből kiindulva Simon McQuoid április 16-án érkező alkotására rengetegen kíváncsiak, így könnyen lehet, hogy az év egyik legnagyobb sikere lesz.

Itt lehet megtekinteni a Mortal Kombat 18+-os, rekordot döntő előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás