promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dexter: Michael C. Hall fontos dolgot árult el kedvenc sorozatgyilkosunk visszatéréséről
Borítókép:  Dexter szerepében Michael C. Hall / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc év után végre visszatér a Dexter című kultsorozat, Michael C. Hall pedig most olyasmit mondott, ami megnyugtatja majd a rajongókat.

2006-ban kezdődött, és 2013-ban ért véget a Dexter című nagysikerű széria, amiben Michael C. Hall egy olyan sorozatgyilkost alakított, aki csak rossz embereket öl. A főszereplő komplexitása, az izgalmak, illetve a fekete humor miatt hamar sokak kedvence lett az alkotás, de a finálé sajnos hatalmas csalódást okozott a nézőknek – viszont nemrég bejelentették, hogy Dexter egy 10 részes 9. évad erejéig visszatér, hogy a készítők jóvá tehessék a hibájukat.

A 8. szezon végén a világtól távol, favágóként láthattuk utoljára a halottnak hitt Dextert, ami elég meglepő volt, és rengeteg ember kiakadt ezen, hiszen a legtöbben nem ilyen sorsot képzeltek el kedvenc sorozatgyilkosunknak. Most Michael C. Hall elárult egy elég megnyugtató dolgot, ugyanis elmondása szerint a folytatás választ fog adni a kérdésekre, és megmutatja majd, hogy valójában mi is történt Dexterrel.

A színész ráadásul azt is elkotyogta, hogy nem biztos, hogy a 9. évaddal véget ér Dexter története, szóval van rá esély, hogy tovább folytatják a sorozatot, de egyelőre nem gondolnak ilyesmire. Jelenleg csak az elvileg idén ősszel bemutatásra kerülő, 10 epizódból álló speciális szezonra koncentrálnak, és semmi másra, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a rajongóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás