Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emma Watson titokban visszavonult, nem színészkedik tovább?

Emma Watson titokban visszavonult, nem színészkedik tovább?

Zene, Film & Kultúra

Emma Watson titokban visszavonult, nem színészkedik tovább?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Úgy tűnik, hogy a Harry Potter-széria sztárja, Emma Watson egy jó időre abbahagyja a színészkedést, és inkább a családra koncentrál.

Emma Watson 11 évesen, a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben szerepelt először, ahol Hermione Grangert alakította. A világhírű szériának köszönhetően elég tetemes vagyonra tett szert, majd mikor véget ért, különböző nagysikerű filmekben szerepelt, mint például a 2017-es A szépség és a szörnyeteg, ami világszerte több mint 1,2 milliárd dollárt hozott – most mégis úgy tűnik, hogy a színésznő hátat fordított Hollywoodnak.

Eddig csak pletykálták, de most a híresség ügynöke megerősítette, hogy Emma Watson titokban, nagy bejelentés nélkül visszavonult – vagyis pontosabban határozatlan ideig jegeli a színészi karrierjét, mert állítólag több időt szeretne tölteni a családjával, és vőlegényével.

Emma Watson utoljára a 2019-es Kisasszonyok című Oscar-díjas alkotásban szerepelt, és már jó ideje nem volt a neve mellett új projekt, így összességében nem annyira meglepő a döntése. Csupán az volt furcsa a rajongóknak, ahogy a dolgot kezelte, hiszen nagyon sokan szeretik őt, és a kommentek alapján rengetegen kiakadtak a hirtelen jött hír hallatán. De nem kell annyira aggódni, valószínűleg nincs veszve minden, ugyanis könnyen lehet, hogy családalapítás után újra feléled benne a vágy, hogy színészkedjen, és akkor majd visszatér.

Borítókép: Emma Watson / Ye liangjun / Imaginechina / Imaginechina via AFP