promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a District 9 folytatása, maga a rendező erősítette meg a hírt
Borítókép:  District 9 / via screenrant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csupán 12 évet kellett várnunk rá, de úgy tűnik, hogy végre elkészül a District 9 folytatása, legalábbis a rendező, Neill Blomkamp szerint biztosan.

2009-ben mutatták be Neill Blomkamp zseniális sci-fijét, a District 9-t, amiben egy hatalmas űrhajó jelenik meg Johannesburg felett, de hamar kiderül, hogy az idegenek nem leigázni akarnak minket, hanem itt ragadtak. Az emberek úgy döntenek, hogy kialakítanak nekik a Földön egy szinte élhetetlen „tábort”, ami gyakorlatilag olyan, mint egy veszélyes szeméttelep – és hiába akarnak az űrlények haza jutni, sajnos úgy tűnik, hogy nem tudnak, ez pedig rengeteg konfliktust szül mindkét fajnál.

A rajongók 12 éve várják a folytatást, hiszen már jó ideje pletykálnak róla, és most a közönség legnagyobb örömére Neill Blomkamp megerősítette, hogy elkezdett dolgozni a District 10 című második rész forgatókönyvén, és ebben segítségére van írótársa, Terri Tatchell, és az eredeti film főszereplője, Sharlto Copley is, szóval ismételten jó kezekben van a projekt.

Ennél több egyelőre még nem derült ki az alkotásról, de mivel a rendező szerint mindenképp jön a District 10, így végre megnyugodhatunk, és reménykedhetünk benne, hogy ennyi év után kialakult a fejében egy olyan történet, ami miatt érdemes visszatérnünk a District 9 különleges, nyomasztó világába.

Itt lehet megtekinteni Neill Blomkamp bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás