promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lélegzetelállító élményben volt részük az Exatlon Hungary keddi győzteseinek
Borítókép:  TV2/Exatlon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlonban kedden ismét duplatét napja volt. A versenyzők a karibi élményért és az előnyért küzdöttek.  Az élményt pedig nem más, mint a már hetek óta mindkét csapatot foglalkoztató bálna-kaland volt.

Természetesen mindkét együttes keményen küzdött, de végül 10-5-re a Bajnokok hajókázhattak a tengeren a bálnákkal. A pirosaknak szenzációs élményben lehetett részük, a látvány ugyanis még videón keresztül is káprázatos.

A közös programon a hangulat is felforrósodott. Franci és Janka szexi táncot lejtett a hajón.

A Kihívóknál nem mondható el ugyanez a jókedv. A kék csapat a hétfői villajáték után a keddi napot is elbukta. A játék során Dóri és Benő között konfliktus alakult ki, mert Dóri nem vette jó néven, hogy társa az ügyességi feladat közben igyekezett tanácsokkal ellátni, és durván odaszólt Benőnek.

Ezen a héten fiú párbajra kerül sor a Kihívóknál, ami egyfajta feszültséget szül a csapatban. Viktor szerint a három új játékosból Farkas Zsófi nem úgy teljesít, ahogy az elvárható lenne. A 26 éves személyi edző eddig még egyetlen pontot sem hozott a kékeknek. Viktor erősen véleményezte a lányt.

Szerdán a jokerért megy a harc, csütörtökön pedig kiderül, melyik csapat veszít embert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás