promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen halál az Exatlon Hungaryben, a lányok felsikoltottak
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül izgalmas volt a hétfői Exatlon Hungary, ráadásul öt új játékos is érkezett. Bemutatjuk őket is.

A hétfői versenynapon nagyon szoros volt a küzdelem a Bajnokok és a Kihívók között. Végül a hirtelen halál döntött arról, hogy ezen a héten ki fog a Villában lakni. Tóth Janka, Buzás Dorottya, Herczeg-Kis Bálint, és Somhegyi Krisztián futották a döntő futamot, és az ügyességi játékban olyan történt, amire talán még egyszer sem volt példa. Krisztián egyetlen hiba nélkül dobta be a négy karikát, ezzel győzelemre vitte a Bajnokokat.

A piros csapat lány tagjai egy emberként sikoltottak fel, miután Krisztián bedobta az utolsó karikát.

Öt új versenyző érkezett hétfőn a műsorba: az egyikük Wald Ákos, aki kiskorában olyan erős szeretett volna lenni, mint Bud Spencer. Ákos imádja az extrém sportokat, az edzés mellett az evés tudja igazán felvidítani. A tavalyi Exatlonból Böjte Dave volt a kedvence.

A Kihívók csapatát fogja ezentúl erősíteni az egyetemista Szente Gréta, aki egy igazi matek zseni. Nemcsak a sportban, hanem az iskolában is maximalista. Nagyon rosszul viseli a kudarcot.

A kékekhez csatlakozott Farkas Zsófi személyi edző és állatvédő. A sport és a kiskutyái mindig is szerves része volt az életének. Nagyon szeret másokról gondoskodni.

A Bajnokokhoz érkezett újoncként Lencsés Luca, aki egy igazi lakótelepi csaj: ami a szívén, az a száján. Imádja kiskutyáját, mert ő soha nem beszél neki vissza. Belevaló, vagány rögbi versenyző.

Ujvári Izabella is hétfőn érkezett az Exatlon Hungarybe, aki egy kitartó, céltudatos és lázadó típus. Ronaldinhoval is találkozott már, akitől egy puszit is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás