Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megható élő videóval jelentkezett a magyar zenekar

Megható élő videóval jelentkezett a magyar zenekar

Zene, Film & Kultúra

Megható élő videóval jelentkezett a magyar zenekar

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:37

Rendkívüli a nyüzsgés a Caroline Street háza táján.

A koronavírus miatt, egyre többen kezdenek bele az online koncertek megvalósításába. Külön pályázatok is indultak ezekre, de szerencsére azok a bandák és bátran belevágnak, akik még a feltörekvők táborát erősítik.

A Lukács Sándor verseit megzenésítő, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő akusztikus pop-rockban utazó zenekar is aktívan kihasználja a pandémia okozta megváltozott élethelyzetet. Az elmúlt hónapokban megjelent a Vigyázz rám klipje, majd a Határtalan daluk szöveges videója is, most pedig Valentin-nap alkalmából lepték meg a rajongóikat, egy korábbi daluk minőségi élő koncert felvételével, amelyet a zenekar Székesfehérváron, az Alba Koncertstúdió falai között rögzített. 

A hét tagú igényes produkció egy komplett koncertet rögzített, amelyben már vadiúj dalok is felcsendülnek majd. 

A bandáról már korábban is beszámoltunk, akkor arra voltunk kíváncsiak, hogy a női frontemberek hogyan "bánnak el" a zenekar férfi tagjaival. Akkor a Caroline Street énekesnője, Violetta az nyilatkozta a Promotions.hu-nak, hogy náluk szerencsére egy pezsgő alkotói közösség alakult ki, és hogy a céljaik felülírnak minden lehetséges vitát. Talán ezért is lehet az, hogy a banda az elmúlt egy évben csak halmozza a sikereket.

Borítókép: You And Media Management