Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Menekülő ember új változata, ráadásul a Vaskabátok rendezőjétől

Jön a Menekülő ember új változata, ráadásul a Vaskabátok rendezőjétől

Zene, Film & Kultúra

Jön a Menekülő ember új változata, ráadásul a Vaskabátok rendezőjétől

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

Modern feldolgozást kap az Arnold Schwarzenegger-féle Menekülő ember, de az új változat jobban fogja követni Stephen King eredeti könyvét.

1987-ben mutatták be Arnold Schwarzenegger főszereplésével a Menekülő ember című akció/sci-fit, ami Stephen King azonos című regénye alapján készült, bár jelentősen eltért attól. Az alap történet szerint a nem túl távoli jövőben egy túlélő-show keretein belül versenyeznek az emberek a fődíjért, miközben bármikor meghalhatnak, és ezt nézők milliói nézik szórakozva – szóval nagyjából olyan, mint Az éhezők viadala és a Való Világ keveréke, csak kevesebb benne a szex.

Most bejelentették, hogy készülőben van a Menekülő ember új változata, ami sokkal inkább fogja követni Stephen King könyvét. A rendezőt is megtalálták Edgar Wright személyében, akinek olyan zseniális filmeket köszönhetünk, mint például a Vaskabátok, Haláli hullák hajnala, vagy a Nyomd, bébi, nyomd.

A forgatókönyvet Michael Bacall (21 Jump Street - A kopasz osztag, Scott Pilgrim a világ ellen) írja, és állítólag a stúdió annyira hisz a projektben, hogy gyorsított munkatempóban akarják elkészíteni a látványosnak és izgalmasnak ígérkező filmet.

Edgar Wright már szinte az összes létező stílusban bizonyította tehetségét, szóval nála tökéletesebbet nem is választhattak volna. Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a Menekülő ember feldolgozása, vagy hogy esetleg feltűnik-e benne Arnold Schwarzenegger, de valószínűleg hamarosan több információ is ki fog derülni.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger a Menekülő ember című filmben / Photo12 via AFP