promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anno 3,3 milliós nézetséget hozott, amikor Zámbó Jimmy fellépett Lagzi Lajcsinál
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajosnak talán még az is ismeri a nevét, aki úgy fél a mulatós zenétől, mint a koronavírus mutációjától.

Galambos Lajos, vagy sokaknak csak Lagzi Lajcsi, január végén lett hatvan éves, a különleges alkalom miatt pedig meglátogatta a mulatós királyt a Fókusz stábja.

Sokan falra másznak a műfajtól, köztük én is, de nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a Dáridó valóban médiatörténelmet írt. Anno 1997-ben csak egy szilveszteri adásnak szánták, de annyira bejött a dolog, hogy 1998 májusától rendszeresen műsorra tűzték.

Az egyik legnézettebb adás az volt, amikor Zámbó Jimmy lépett fel a showban. Akkor persze még nem voltak erős kihívók, de ettől függetlenül hihetetlen belegondolni, hogy az a műsor 3,3 millió nézettségig tudta feltornázni magát. Lehet páran csak poénból néztek bele, de akkor is bekapcsolták.

Lajcsi visszaemlékezett, hogy Zámbó Jimmynek már akkor is félelmetes érzelmi kitörései voltak, és ugyanúgy fegyverrel mászkált, mintha rapper lett volna valamilyen kemény környéken, ahol két rím között olykor meg is kell védened magadat.

Lagzi Lajcsi a Dáridó után még vállalt fellépéseket, de inkább volt üzletember, mint zenész. A 2015-ös letartóztatása nagy törés volt az életében, és ennek az ügynek a végére továbbra sem sikerült pontot tenni.

[[vid1]]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás