promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix megint a Golden Globe közelébe kerül, de nem kapja meg
Borítókép:  FREDERIC J. BROWN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joaquin Phoenix, Renée Zellweger és Cynthia Erivo is a díjátadók között lesz február 28-án, a virtuálisan, két helyszínről jelentkező Golden Globe-díjátadó ceremónián.

Nemrég jelentették be az idei Golden Globe-jelölteket, amin Vanessa Kirby-t is nominálták a Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjében nyújtott alakításáért.

Az idei Golden Globe-gálát a pandémia miatt január eleje helyett február végén rendezik meg, és a sztárok sem ünnepelhetnek a megszokott módon. A szervezők a fehérasztalos ceremóniát online eseményre cserélték: a gála műsora New Yorkból és Los Angelesből jelentkezik be, a két házigazda Tina Fey és Amy Poehler lesz.

A díjak átadásában résztvevő sztárok nevét a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírókat tömörítő szervezet szerdán közleményben hozta nyilvánosságra.

Többek között Annie Mumolo, Awkwafina és Kristen Wiig is részt vesz majd benne, de díjat ad át Joaquin Phoenix is, aki tavaly a Joker címszerepéért kapott Golden Globe-ot, továbbá Renée Zellweger, akit a Judy című, Judy Garlandról szóló életrajzi dráma főszerepéért díjaztak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás