promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy új Star Wars-trilógia van készülőben, de nem mindenki fog neki örülni
Borítókép:  Star Wars – Az utolsó Jedik / via starwars.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte már lehetetlen eligazodni a rengeteg Star Wars-projekten, de most kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben mindenképp érkezik Az utolsó Jedik rendezőjének saját trilógiája.

2019-ben lezárult egy korszak a Star Wars – Skywalker kora című filmnek köszönhetően, ami igaz, hogy anyagilag nagyon sikeres volt, de kifejezetten vegyes érzéseket váltott ki a közönségből, és rengetegen csalódtak a legendás széria utolsó részében. Sok kritika érte a legutóbbi trilógiát, de a legtöbb hideget a nyolcadik epizód, Az utolsó Jedik kapta, ahol a rendező, Rian Johnson „bátor” döntései sokaknak örökre elcsúfították a Star Wars-élményt – nos, ezek az emberek most megkapták az év legrosszabb hírét.

A stúdió még 2017-ben jelentette be, hogy jön egy új, különálló Star Wars-trilógia Rian Johnsontól, ami persze egyből hatalmas felháborodást keltett, hiszen a Csillagok háborúja-fanatikusok szemében igazi közellenségnek számít a rendező. Viszont az utóbbi években szinte semmit sem lehetett hallani a projektről, ezért úgy tűnt, hogy mégse készül el – de most kiderült, hogy mindenképp jönni fog, csak nagyon elfoglalt Rian Johnson.

Ez egyszerre remek, és rettenetes hír, hiszen a The Mandalorian című sorozat ismét visszaadta a Star Wars-rajongók hitét, így jó eséllyel sokan örülnének pár új filmnek, viszont nem biztos, hogy Rian Johnson a legalkalmasabb ember, hogy egy egész trilógiát kapjon, amiben kedvére variálhatja a széria elemeit. Akárhogy is lesz, reméljük, hogy tanult Az utolsó Jedik hibáiból, és nem fog ismét csalódást okozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás