promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő bejelentést tett a The Prodigy – erre egyik rajongó sem számított
Borítókép:  Happymag.tv
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de már két éve, hogy a The Prodigy frontembere, Keith Flint önkezűleg vetett véget életének. 

Azóta a rajongók szinte semmilyen hírt nem hallottak a banda felől, nem igazán nyilatkoztak a sajtónak. Most azonban megtörték a 2019 óta tartó csendet és remek bejelentést tettek. 

A csapat ugyanis úgy döntött, hogy eddig kiadatlan felvételekkel tarkított dokumentumfilmet adnak ki, mindezt a 49 évesen elhunyt Keith Flint emlékére. 

A direktor neve a fanok számára biztosan ismerős lesz. A rendező ugyanis Paul Dugdale lesz. Ő készítette a 2011-es World’s on Fire koncertfilmet és a 2008-as Invaders must die, a 2009-es Omen és a Take me to the Hospital című dalok klipjét is. –  tudta meg a nuus. Ezek mind-mind ikonikus anyagai a zenekarnak, még azoknak is érdemes megnézniük, akik nem feltétlenül követték idáig a banda munkásságát. 

A zenekar a hírt Instagram-oldalukra is kitette, a rajongóktól pedig azóta záporoznak az üzenetek, már alig várják, hogy láthassák. Annyi biztos, hogy a dokumentumfilmet látva majd szem nem marad szárazon, hiszen Keith meghatározó alakja volt és lesz a zeneiparnak. Az énekes nem csak hangjával hanem ikonikus imidzsével is új trendeket teremtett, amelyek több újhullámú zenekar alapjaként szolgáltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás