promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyolc hónapig dolgoztak a Halálos iramban 9 egyik legdurvább jelenetén, amit csak 4 másodpercig láthatunk
Borítókép:  Halálos iramban / via variety.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik a Halálos iramban 9, amiben természetesen ismét lesz pár látványos jelenetet – az egyikkel például nyolc hónapig foglalkoztak, pedig csak négy másodpercig tart.

A Halálos iramban-filmek híresek arról, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyják a fizika alaptörvényeit csupán azért, hogy mi a lehető legjobban szórakozzunk, szóval muszáj ezt megbocsátanunk. Jelen állás szerint május 28-án mutatják be a széria kilencedik részét, amit egy kis kihagyás után végre ismét Justin Lin rendez, és az eddigi előzetesek alapján hihetetlenül látványos jelenetekkel lesz tele, amiken meglepően sokat dolgoztak.

Többek között láthatunk majd egy olyan snittet is a Halálos iramban 9-ben, amiben hőseink egy hatalmas mágnessel húznak végig egy autót egy egész épületen, szóval most sem aprózzák el a dolgot – Justin Lin pedig most elárulta, hogy a mindössze 4 másodperces jelenet felvételére 8 hónapig készültek, 4 napig tartott a forgatás, és összesen három kocsit tettek tönkre, mindezt több mint 100 stábtag segítségével.

Nem semmi, hogy ennyi energiát öltek egy ilyen apró snittbe, de úgy látszik, hogy Justin Lin nagy visszatérésre készül, főleg annak tudatában, hogy elvileg a kettévágott tizedik résszel le is zárul a legendás Halálos iramban-széria. Azért előtte még reméljük, hogy Vin Dieselnek tényleg sikerül eljutnia a világűrbe, hiszen a Földön már mindent megcsinált, amit lehetett.

Itt lehet megtekinteni egy kis kulisszák mögötti videót a fent említett jelenetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás