promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
P!nk közös dalt készített a 9 éves kislányával, és egyszerűen elbűvölő lett – videó
Borítókép:  P!nk és Willow Sage Hart / youtube.com/P!NK (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy P!nk kislánya is örökölte édesanyja tehetségét, ugyanis a „Cover Me in Sunshine” című közös daluk meglepően jól sikerült.

P!nk 2006-ban házasodott össze a népszerű motokrossz-versenyzővel, Carey Harttal, akivel két közös gyermekük született az utóbbi években. Lányuk, Willow Sage Hart már kilenc éves, és egy tavalyi karácsonyi műsorban az egész világ előtt bebizonyította, hogy hamarosan ő is olyan aranytorkú énekesnő lesz, mint édesanyja – most pedig kiderült, hogy valószínűleg tényleg előadói pályára lép.

P!nk és kislánya, Willow Sage Hart készítettek egy közös zenét Valentin-napra „Cover Me in Sunshine” címmel, aminek az volt a célja, hogy egy kis erőt adjanak az embereknek, hiszen a világsztár tudja, hogy mennyire megterhelő időszak ez sokak számára, ezért reméli, hogy hamarosan minden jobbra fordul.

A dal nagyon kellemes lett, és igaz, hogy leginkább P!nk dominál benne, de még így is hallani, hogy a kicsi Willow-nak milyen gyönyörű hangja van. Ezek alapján egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egy szép napon még édesanyját is túlszárnyalja, hiszen ha már ilyen fiatalon ennyire tehetséges, akkor gyakorlással és odafigyeléssel pár éven belül igazi szupersztár lehet belőle.

Itt lehet meghallgatni P!nk és Willow Sage Hart közös zenéjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás