Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone betekintést engedett az új Rocky-filmbe – videó

Sylvester Stallone betekintést engedett az új Rocky-filmbe – videó

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone betekintést engedett az új Rocky-filmbe – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Sylvester Stallone jó ideje dolgozik a Rocky 4 új, rendezői változatán, amire állítólag már nem kell sokat várnunk.

Sylvester Stallone nem csupán Rambóként, de Rockyként is maradandót alkotott az utóbbi évtizedekben. Ezt az is bizonyítja, hogy Sly karrierjének egyik legnagyobb sikere volt az 1985-ben bemutatott Rocky 4, amiben nem elég, hogy a hatalmas, kőkemény Ivan Dragóval (Dolph Lundgren) kellett megküzdenie kedvenc bokszolónk szerepében, de páran egyenesen Amerika és a Szovjetunió (illetve sokak szemében inkább Oroszország) örök harcának szimbólumaként tekintenek még manapság is az alkotásra, szóval több szempontból is fontos filmről van szó.

Sylvester Stallone talán pontosan emiatt gondolta úgy tavaly, hogy 35 év után újra előveszi a Rocky 4-et, és újravágja az egészet, hogy végre mindenki láthassa azt a verziót, amit mindig is szeretett volna elénk tárni – így teljesen új élménnyel gazdagodhatnak a rajongók, mintha egy másik Rocky-film lenne.

Sly egy ideig kicsit szüneteltette a vágást, amíg a Samaritan című szuperhősös filmjét forgatta, de most végre visszatért a stúdióba, és máris ezerrel dolgozik a Rocky 4 különleges, rendezői változatán, ami állítólag hamarosan bemutatásra kerül, ráadásul most kaphattunk is belőle egy aprócska ízelítőt, amiben még Dolph Lundgren is feltűnik:

Borítókép: Sylvester Stallone / Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria